Kontakt Forside

Tlf: 61 61 10 19 | Email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find og følg os på: linkd gogle

Nye krav til dokumentation af energi og indregulering i BR15

Bygningsstyrelsen har pr. 1. juli 2017 indført kravet om funktionsafprøvning af tekniske installationer. Det vil sige, at en række bygningsinstallationer skal have foretaget en funktionsafprøvning inden ibrugtagning af bygningen. Læs hvad det stiller af udfordringer til planlægning af byggeriet, og hvad det betyder for fremtidens planlægning her.

Læs mere...

Starter en forsinkelse i virkelighed i ide- og projekteringensfasen?

Ofte opleves et byggeprojekts forsinkelse først i monteringsfasen. Men kan forsinkelsen i virkeligheden spores helt tilbage til ide- og projekteringsfasen? Og kan forsinkelsen helt undgås? Det ser vi nærmere på i denne artikel.

Læs mere...

10 trin: sådan udarbejder og styrer du en god projektplan

En af de afgørende faktorer for projektets succes er at have en god projektplan. Selv om det i begyndelsen kan tage tid at udarbejde planen kan en god projektplan i sidste ende medføre tidsmæssige og økonomiske besparelser.

Hvordan du kan udarbejde en god projektplan og skabe et operationelt styringsredskab, som hjælper projektdeltagerne med at udføre projektet på en fornuftig måde giver vi dig 10 trin i denne artikel.

Læs mere...

Agil projektledelse – et alternativ til Lean i byggeprojekter?

Kan agil projektledelse være et alternativ til Lean som projektledelsesmetode i byggeprojekter? Og hvordan adskiller de to metoder sig fra hinanden? Det kan du blive klogere på i denne artikel: 

Læs mere...

Guide: identifikation, vurdering og administration af et projekts risici

Det kan være en kunst at håndtere et projekts mange opgaver og løbende holde det overblik som skal sikre, at projektet overholder tidsplanen og ikke skrider.

Hvordan du kan identificere de tegn, som kan tyde på, at et projekt kan være i problemer og dernæst vurdere og administrere projektets risici kan du læse mere om i denne artikel.

Læs mere...

Risk management: 7 gode råd til at implementere risikostyring i dit projekt

Der er mange fordele ved at anvende risk management til risikostyring i et projekt. Hvordan du arbejder med risk management og implementerer risikostyring succesfuldt i projektet giver vi dig 7 gode råd til i denne artikel.

Læs mere...

6 gode råd: Sådan udarbejder og overvåger du en realistisk tidsplan

En tidsplan er et vigtigt værktøj når et projekt skal styres sikkert og rettidigt i mål. Her er det vigtigt, at tidsplanen er realistisk for at projektet bliver fuldført og leveret til den aftalte tid. Samtidig vil en løbende overvågning af tidsplanen også sikre, at tidsplanen ikke løber løbsk, hvilket i så fald kan medføre uforudsigelige ekstraregninger.

Hvordan du kan udarbejde og overvåge en realistisk tidsplan giver vi dig 6 gode råd til i denne artikel.

Læs mere...

Sådan skaber du et godt montage-flow i dit byggeri

Der er mange muligheder for at skabe et godt montage-flow. Men for at skabe et godt og ikke mindst effektivt montage-flow bør vigtige pramtre beskrives og planlægges nøje. Hvilke paramenter som derfor er særligt afgørende for at skabe et godt montage-flow kan du læse om i denne artikel.

Læs mere...

Tekniske installationer: en overset besparelsesmulighed?

Som ejer eller lejer af et erhvervslejemål kan der ofte være uklarheder omkring ansvarsfordelingen når tekniske installationer skal vedligeholdes.

Hvordan du forholder dig til vedligeholdelse af tekniske installationer som ejer eller lejer af et erhvervslejemål og kan identificere besparelsesmuligheder vil vi gennemgå i denne artikel.

Læs mere...

Sådan får du struktur og overblik over byggeprocessen

I historien er der talrige eksempler på budgetoverskridelser, forsinkelser og bristede forventninger i forbindelse med byggeprojekter. Disse afvigelser er ofte af stor betydning for resultatet af det færdige projekt og skyldes ofte manglende struktur og overblik over byggeprocessen.

Men hvordan kan du skabe en overskuelig og struktureret byggeproces? Det giver vi dig vores bud på i denne artikel.

Læs mere...

6 steps: sådan skaber du den gode proces

Uanset hvilket projekt der skal gennemføres, bør det være et mål, at gennemføre processen sikkert, rationelt og på bedst mulige måde.

Men hvad er en god proces og hvordan skabes den? Det kan du få seks steps til i denne artikel.

Læs mere...

Side 1 ud af 2