Kontakt Forside

Tlf: 61 61 10 19 | Email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find og følg os på: linkd gogle

Om Ingeniørfirmaet CWP

Hos Ingeniørfirmaet CWP har vi mere end 30 års erfaring med rådgivningsløsninger til byggeprojekter af alle størrelser - og vi hjælper også gerne dig.

Vi arbejder med at finde helhedsorienterede løsninger, så du får en samlet pakke i stedet for fragmenterede delløsninger til forskellige dele af byggeriet. Vi danner overblikket for dig og sørger for, at arbejdet bliver professionelt udført til de aftalte deadlines.

Du kan læse nærmere om vores forskellige løsningsmuligheder her:

- Ingeniørrådgivning
- Planlægning
- Risikostyring
- Grænsefladestyring
- Ejendomsdrift
- Facility Management
- Projektstyring
- 
Bygherrerådgivning

Er du i tvivl om, hvad dine ønsker går ind under, skal du ikke tøve med at kontakte os og høre nærmere. Du kan fange os på 61 61 10 19 eller skrive til os lige her.

Vision

Vores mål er at sikre dig en optimal behandling både før, under og efter projektet. Du skal føle hele vejen igennem, at der bliver arbejdet ud fra dine ønsker, og at du har et overblik over, hvad der sker, og hvad der kommer til at ske. Sagt kort skal det være så overskueligt som muligt og med de bedste løsninger, markedet kan tilbyde.

Mission

Ovenstående sikrer vi ved at gøre projektet gennemskueligt for dig. Vi rådgiver ud fra vores professionelle kompetencer, men i sidste ende er beslutningen helt og aldeles din. Vi klargør og planlægger sammen med dig, så du altid er med på, hvordan vi arbejder ud fra dine idéer og tanker. Sagt kort vil vi igennem uvildig rådgivning og et stærkt netværk sikre dig et problemfrit projekt.