Kontakt Forside

Tlf: 61 61 10 19 | Email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find og følg os på: linkd gogle

Ingeniørrådgivning

Hos Ingeniørfirmaet Carsten Wismer-Pedersen kan vi qua mere end 30 års erfaring tilbyde professionel rådgivning til både større og mindre byggeprojekter. Uanset om det er et privat eller offentligt byggeprojekt, står vi til rådighed for dig med uvildig ingeniørrådgivning på dine præmisser.

Vi tilbyder ingeniørrådgivning i forbindelse med konkretisering af forskellige opgavetyper. Dette kan eksempelvis være proces for udvikling og realisering af opgaver eller med udgangspunkt i specifikke situationer såsom driftsproblemer eller en ny projektetablering.

Og vi gør det med udgangspunkt i dit eller bygherrens behov. Sammen finder vi frem til en løsning i henhold til både planlægning og udførelse, så du står tilbage med et resultat, der lever op til dine krav og mere til.

header pic

Uvildig ingeniørrådgivning med stærkt netværk

Vi arbejder sammen med blandt andet arkitekter, andre ingeniørvirksomheder, byggespecialister og andre relevante entreprenører, fordi det giver os mulighed for at tilbyde ingeniørrådgivning til selv de mest komplekse projekter.

Med vores spektrum af tværfaglige kompetencer står vi derfor for skarp ingeniørrådgivning egnet især til virksomheder, andelsboligforeninger og institutioner, der kræver lidt mere end bare det gennemsnitlige.

Få en uforpligtende snak med os og hør, hvad vi kan gøre for dig via 61 61 10 19.

Du kan også skrive til os lige her.