Kontakt Forside

Tlf: 61 61 10 19 | Email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find og følg os på: linkd gogle

Planlægning

Med ordentlig planlægning får man ordentlige resultater. Vi sørger for, at dit projekt får de rigtige forudsætninger for at blive en succes.

Det er under planlægning, at den røde tråd defineres for projektet. Her er vores opgave at indgå i et samarbejde med dig eller bygherre, så projektet bliver formet ud fra kundens ønsker lige så vel som vores professionelle faglighed.

Vi danner et overblik for dig gennem:

     - Udbudstidsplan
- Projekteringstidsplan
Udførelsestidsplan
Idriftsættelsesplan

Planlægningen lægger bunden for projektet, og det er ud fra denne, at alle følgende beslutninger tages. Vi sikrer dig, at dit projekt udformer sig som ønsket.

Undga-forsinkelser-i-byggeriet

Erfaring til besparelser af tid og økonomi

Vi har mere end 30-års erfaring med alle typer af byggeprojekter, og vi hjælper også gerne dig med udarbejdelse og strukturering af planlægningsprocesser. Vi har blandt andet udarbejdet tids-, projekterings-, udførelses- og idriftssættelsesplaner i forbindelse med følgende opgaver:

  -  Nedlukning af strømforsyning til 10 laboratorier og undervisningsbygninger, inkl. etablering af nødforsyning for kritiske installationer i forbindelse med udskiftning af transformerstation

  - Opbygning af tidsplan i forbindelse med lufttekniske installationer på et sygehus i Norge

  - Udflytning i forbindelse med nuklearrenovering af laboratorier m.m.

Har du altså en forespørgsel, som ikke nødvendigvis skal være identisk med ovenstående, på et projekt, kan du skrive uforpligtende til os her.

Du kan også ringe på 61 61 10 19 - så tager vi hånd om din projektplanlægning.