Kontakt Forside

Tlf: 61 61 10 19 | Email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find og følg os på: linkd gogle

Projektstyring

Gennem mange års beskæftigelse i hoved- og totalentreprenørfirmaer har vi samlet den nødvendige erfaring til at administrere projektstyring af alle typer og størrelser. Vi fører projekteringsledelse med udgangspunkt i fastlagte kravsspecifikationer, tidsplaner, økonomi m.m. og identificerer grænseflader.

Gennem konkret, enkel og forståelig kommunikation skaber man de bedste resultater. Vi sørger derfor for, at du er med hele vejen, når vi står for din projektstyring.

montage

Projektstyring og tilbudskoordinering af tekniske installationer

I vores varetagelse af projekteringsledelsen forsøger vi at afspejle udbudsmaterialets krav og ønsker bedst mulig. Det mener vi er den vigtigste forudsætning for, at et konkret tilbud kan indhentes og sammenlignes med andre.

I forlængelse af processen er en effektiv styring af projekteringsforløbet en væsentlig faktor for, at projektet kan gennemføres som forventet ud fra de kravspecifikationer og økonomiske rammer, der er givet.

Det er en væsentlig fase, hvor det under kontrollerede rammer er muligt at ændre og afstemme ændringer uden vidtrækkende tids- eller økonomiske konsekvenser.

Har du brug for en rådgivende ingeniør, som kan tilbyde professionel projekteringsledelse i forbindelse med dit byggeprojekt, er du velkommen til at kontakte os på 61 61 10 19 eller her for et uforpligtende tilbud.