Kontakt Forside

Tlf: 61 61 10 19 | Email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find og følg os på: linkd gogle

Risikoanalyse

Risikoanalyse er til mange projekter et nødvendigt værktøj til at undgå uforudsete omkostninger. De fleste byggeprojekter involverer oftest en eller anden form for risiko på et eller andet tidspunkt i forløbet, men vi tilbyder at synliggøre disse for optimal forberedelse. Vi redegør for, klarlægger og hjælper med at forebygge problemer, før skaden er sket. 

Minimering af risici og omkostninger med risikoanalyse

Jo mere omfattende projektet er, jo større er chancen for, at der opstår uforudsete bump på vejen mod det færdige mål. Det kan altså i sidste ende koste dig dyrt i både tid og penge som bygherre, hvis projektet gennemføres uden en forebyggende risikoanalyse.

Med risikoanalyse kan du neutralisere potentielle problemer som overskredne deadlines, farlige arbejdsforhold, byggefejl, udsat udstyr, sygdom, overtrædelser af regler og politikker samt mere.

Risikoanalyse fanger med andre ord de problemer og potentielle risici, det blotte øje ikke lægger mærke til. Herfra kan løsningen enten være at vurdere om risikoen er værd at løbe eller helt at omlægge bygningsstrategien. Her bistår vi dig også med uvildig rådgivning til, hvad den bedste løsning er i dit tilfælde.

Risk-management-7-gode-rad-til-at-implementere-risikostyring-i-dit-projekt 900x125 2

Vores risikoanalyse foretages ud fra følgende:

- Disciplinerede, gennemprøvede metoder, som er nødvendige for at analysere risikoen
Udveksling af oplysninger og data, som er nødvendige for at løse problemet
- Software til at kombinere de to ovenstående arbejdstilgange for en effektiv analyse og håndtering af risici for projektet

Vi foretager både risikoanalyse og risikostyring for at tilbyde et komplet system, der ikke efterlader nogen løse ender. Vi benytter os her af de nyeste metoder, teknikker og softwares for at sikre dig et solidt byggeforløb.

Vi tilbyder løsninger til risikoanalyse, som kan hjælpe virksomheder og statslige organer med at beskæftige sig med projektets risici. Disse kan være:

- Consulting, normalt som et medlem af holdet
- Uddannelse i risici koncepter og implementering
Udveksling af oplysninger

Har du behov for at få foretaget en professionel risikoanalyse af dit projekt, og ønsker du sparring med en rådgivende ingeniør, er du velkommen til at kontakte os på 61 61 10 19 eller via vores kontaktformular her.