Ingeniørrådgivning

Vi laver helhedsorienterede løsninger

Hos Ingeniørfirmaet Carsten Wismer-Pedersen kan vi qua mere end 30 års erfaring tilbyde professionel rådgivning til både større og mindre byggeprojekter. Uanset om det er et privat eller offentligt byggeprojekt, står vi til rådighed for dig med uvildig ingeniørrådgivning på dine præmisser.

Vi tilbyder ingeniørrådgivning i forbindelse med konkretisering af forskellige opgavetyper. Dette kan eksempelvis være proces for udvikling og realisering af opgaver eller med udgangspunkt i specifikke situationer såsom driftsproblemer eller en ny projektetablering.

Og vi gør det med udgangspunkt i dit eller bygherrens behov. Sammen finder vi frem til en løsning i henhold til både planlægning og udførelse, så du står tilbage med et resultat, der lever op til dine krav og mere til.

Uvildig ingeniørrådgivning med stærk netværk

Vi arbejder sammen med blandt andet arkitekter, andre ingeniørvirksomheder, byggespecialister og andre relevante entreprenører, fordi det giver os mulighed for at tilbyde ingeniørrådgivning til selv de mest komplekse projekter.

Med vores spektrum af tværfaglige kompetencer står vi derfor for skarp ingeniørrådgivning egnet især til virksomheder, andelsboligforeninger og institutioner, der kræver lidt mere end bare det gennemsnitlige.

Få en uforpligtende snak med os og hør, hvad vi kan gøre for dig via 61 61 10 19.

Du kan læse nærmere om vores forskellige løsningsmuligheder her:

Er du i tvivl om, hvad dine ønsker går ind under, skal du ikke tøve med at kontakte os og høre nærmere. Du kan fange os på:
61 61 10 19 eller skrive til os
her.

Vidste du?

Vi har hjulpet virksomheder i mere end 30 år. Vi har derfor utrolig stor erfaring og viden, til at hjælpe netop dit projekt på benene.

Klienter

Nogle af de klienter vi har arbejdet med​

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.