Planlægning

Vi laver helhedsorienterede løsninger

Med ordentlig planlægning får man ordentlige resultater. Vi sørger for, at dit projekt får de rigtige forudsætninger for at blive en succes.

Det er under planlægning, at den røde tråd defineres for projektet. Her er vores opgave at indgå i et samarbejde med dig eller bygherre, så projektet bliver formet ud fra kundens ønsker lige så vel som vores professionelle faglighed.

Vi danner et overblik for dig gennem:

  • Udbudstidsplan
  • Projekteringstidsplan
  • Udførelsestidsplan
  • Idriftsættelsesplan

Planlægningen lægger bunden for projektet, og det er ud fra denne, at alle følgende beslutninger tages. Vi sikrer dig, at dit projekt udformer sig som ønsket.

Erfaring til besparelser af tid og økonomi

Vi har mere end 30-års erfaring med alle typer af byggeprojekter, og vi hjælper også gerne dig med udarbejdelse og strukturering af planlægningsprocesser. Vi har blandt andet udarbejdet tids-, projekterings-, udførelses- og idriftssættelsesplaner i forbindelse med følgende opgaver:

Nedlukning af strømforsyning til 10 laboratorier og undervisningsbygninger, inkl. etablering af nødforsyning for kritiske installationer i forbindelse med udskiftning af transformerstation

Opbygning af tidsplan i forbindelse med lufttekniske installationer på et sygehus i Norge

Udflytning i forbindelse med nuklearrenovering af laboratorier m.m.

Har du altså en forespørgsel, som ikke nødvendigvis skal være identisk med ovenstående, på et projekt, kan du skrive uforpligtende til os her.

Få en uforpligtende snak med os og hør, hvad vi kan gøre for dig via:
61 61 10 19.

Du kan læse nærmere om vores forskellige løsningsmuligheder her:

Er du i tvivl om, hvad dine ønsker går ind under, skal du ikke tøve med at kontakte os og høre nærmere. Du kan fange os på:
61 61 10 19 eller skrive til os
her.

Vidste du?

Vi har hjulpet virksomheder i mere end 30 år. Vi har derfor utrolig stor erfaring og viden, til at hjælpe netop dit projekt på benene.

Klienter

Nogle af de klienter vi har arbejdet med​

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.