Projektstyring

Projektstyring

Gennem mange års beskæftigelse i hoved- og totalentreprenørfirmaer har vi samlet den nødvendige erfaring til at administrere projektstyring af alle typer og størrelser. Vi fører projekteringsledelse med udgangspunkt i fastlagte kravsspecifikationer, tidsplaner, økonomi m.m. og identificerer grænseflader.

Gennem konkret, enkel og forståelig kommunikation skaber man de bedste resultater. Vi sørger derfor for, at du er med hele vejen, når vi står for din projektstyring.

Projektstyring og tilbudskoordinering af tekniske installationer

I vores varetagelse af projekteringsledelsen forsøger vi at afspejle udbudsmaterialets krav og ønsker bedst mulig. Det mener vi er den vigtigste forudsætning for, at et konkret tilbud kan indhentes og sammenlignes med andre.

I forlængelse af processen er en effektiv styring af projekteringsforløbet en væsentlig faktor for, at projektet kan gennemføres som forventet ud fra de kravspecifikationer og økonomiske rammer, der er givet.

Det er en væsentlig fase, hvor det under kontrollerede rammer er muligt at ændre og afstemme ændringer uden vidtrækkende tids- eller økonomiske konsekvenser.

Har du brug for en rådgivende ingeniør, som kan tilbyde professionel projekteringsledelse i forbindelse med dit byggeprojekt, er du velkommen til at kontakte os på 61 61 10 19 eller her for et uforpligtende tilbud. 

Du kan læse nærmere om vores forskellige løsningsmuligheder her:

Er du i tvivl om, hvad dine ønsker går ind under, skal du ikke tøve med at kontakte os og høre nærmere. Du kan fange os på:
61 61 10 19 eller skrive til os
her.

Vidste du?

Vi har hjulpet virksomheder i mere end 30 år. Vi har derfor utrolig stor erfaring og viden, til at hjælpe netop dit projekt på benene.

Klienter

Nogle af de klienter vi har arbejdet med​

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.