Risikoanalyse

Risikoanalyse

Risikoanalyse er til mange projekter et nødvendigt værktøj til at undgå uforudsete omkostninger. De fleste byggeprojekter involverer oftest en eller anden form for risiko på et eller andet tidspunkt i forløbet, men vi tilbyder at synliggøre disse for optimal forberedelse. Vi redegør for, klarlægger og hjælper med at forebygge problemer, før skaden er sket. 

Minimering af risici og omkostninger med risikoanalyse

Jo mere omfattende projektet er, jo større er chancen for, at der opstår uforudsete bump på vejen mod det færdige mål. Det kan altså i sidste ende koste dig dyrt i både tid og penge som bygherre, hvis projektet gennemføres uden en forebyggende risikoanalyse.

Med risikoanalyse kan du neutralisere potentielle problemer som overskredne deadlines, farlige arbejdsforhold, byggefejl, udsat udstyr, sygdom, overtrædelser af regler og politikker samt mere.

Risikoanalyse fanger med andre ord de problemer og potentielle risici, det blotte øje ikke lægger mærke til. Herfra kan løsningen enten være at vurdere om risikoen er værd at løbe eller helt at omlægge bygningsstrategien. Her bistår vi dig også med uvildig rådgivning til, hvad den bedste løsning er i dit tilfælde.

Vores risikoanalyse foretages ud fra følgende:

  • Disciplinerede, gennemprøvede metoder, som er nødvendige for at analysere risikoen
  • Udveksling af oplysninger og data, som er nødvendige for at løse problemet
  • Software til at kombinere de to ovenstående arbejdstilgange for en effektiv analyse og håndtering af risici for projektet

Vi foretager både risikoanalyse og risikostyring for at tilbyde et komplet system, der ikke efterlader nogen løse ender. Vi benytter os her af de nyeste metoder, teknikker og softwares for at sikre dig et solidt byggeforløb.

Vi tilbyder løsninger til risikoanalyse, som kan hjælpe virksomheder og statslige organer med at beskæftige sig med projektets risici. Disse kan være:

  • Consulting, normalt som et medlem af holdet
  • Uddannelse i risici koncepter og implementering
  • Udveksling af oplysninger

Har du behov for at få foretaget en professionel risikoanalyse af dit projekt, og ønsker du sparring med en rådgivende ingeniør, er du velkommen til at kontakte os på 61 61 10 19 eller via vores kontaktformular her.

Du kan læse nærmere om vores forskellige løsningsmuligheder her:

Er du i tvivl om, hvad dine ønsker går ind under, skal du ikke tøve med at kontakte os og høre nærmere. Du kan fange os på:
61 61 10 19 eller skrive til os
her.

Vidste du?

Vi har hjulpet virksomheder i mere end 30 år. Vi har derfor utrolig stor erfaring og viden, til at hjælpe netop dit projekt på benene.

Klienter

Nogle af de klienter vi har arbejdet med​

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.